QS Office 2015
       
     
IMG_0227.jpg
       
     
IMG_0261.jpg
       
     
IMG_0270.jpg
       
     
IMG_0319.JPG
       
     
       
     
QS Office 2015
       
     
QS Office 2015

A Quantity surveyor office approached us to renovate their office. The nine woman strong team requested for a 'home´theme office where they could work in the comforts of their own space. One important design intent was to protect the private sphere of the employees while maintaining the visual continuity of the office. We separated the public from the private. Visitors are able to access the meeting room, pantry and washroom without access to work desks and director´s room.  File storage was also a key element for this office due to contractual archiving obligations. Shelves for filing was designed as part of a wall feature which adds an additional texture to the office space. Burgundy red was added as an accent colour - analogous to their company logo. 

Total area: 110 sqm | Completion: Feb 2016

IMG_0227.jpg
       
     
IMG_0261.jpg
       
     
IMG_0270.jpg
       
     
IMG_0319.JPG
       
     
       
     
Goy Architects in collaboration with Sundaram Tagore Gallery